Vælg en side

Har du en ven eller familiemedlem der studerer i USA, kan det være vanskeligt lige at vide hvad man kan give i gave. Man ved måske ikke lige hvad han/hun bruger sin tid på, eller hvad han/hun lige står og mangler. USA er et stort land med mange muligheder, hvilket er hvorfor vi nu ser nærmere på gaver du kan give til en studerende i USA.

 

Sportsudstyr

Det er ikke ukendt at sport fylder meget i USA. Kulturen på uddannelsesinstitutioner er helt anderledes end i Danmark når det kommer til sport, hvor alle medlemmer af et specifikt college støttet op om universitetets hold, og deltager til universitetsmesterskaber for at vise farverne og logoet.

Derfor kan sportsudstyr være en gave der vil blive taget godt imod. Så det kan måske være en idé at spørge ind til hvad din ven eller dit familiemedlem følger med i af sportsgrene, og om han/hun selv dyrker nogen former for sport i USA. Hvis ikke du vil spørge direkte, kan det være du kan hente hjælp fra forældrene.

Det kan også være at han/hun følger med i en speciel spændende sportsblog, der kan give en indikation af hvilken retning du skal gå når du leder efter den helt rigtige gave.

 

Fiskegrej

Det kan også være at han/hun bor i nærheden af nogle flotte steder man kan fiske, hvis altså fiskeri har interesse. Ud over at være kendt for ekstravagante byer, med høje bygninger og tæt trafik, kan USA også byde på smuk natur, der skaber perfekte rammer for en god fisketur.

Der er for tiden en stor stigning i interessen for fiskeri, så det kan måske godt være din ven eller familiemedlem er hoppet med på vognen, og er begyndt at fiske. Det er i hvert fald en god måde at opleve USA på en speciel måde, hvor det ikke handler om at alt skal være stort, men mere om at nyde udendørslivet.

Inden for fiskeri er der i hvert fald rig mulighed for at finde den rigtige gave, hvor der er flere steder der har et stort sortiment til rimelige priser.

 

Personlige gaver

Du kan også gå over i en mere personlig gave, og give noget der vil have betydning, og minde personen om dig i dagligdagen i USA. Det kan være du har brug for inspiration og tips til gaver, for at finde det helt rigtige.

Som forslag kan vi nævne et smykke man vil kunne se på, bruge, og mindes hinanden. Et smykke kan man altid bruge, og det vil uden tvivl blive modtaget med åbne arme. Hvordan du kan gøre det personligt er helt op til dig, om I skal have noget ens, eller noget med billeder eller initialer. Der er mange muligheder du kan udforske i jagten på det gode smykke.

Ellers kan du kigge på oplevelsesgaver, som I kan se frem til sammen. Det kan også være en god mulighed for at skabe gode minder, at mødes og opleve noget sammen, om det er et besøg hos hinanden, eller til når vedkomne kommer hjem igen.