Vælg en side

Det kan være et stort projekt at male, uanset om det er udendørs eller indendørs. Der skal undersøges hvilken maling, der skal bruges og hvor meget. Derudover er der en del forberedelse, før du kan begynde at male. Med gode råd og vejledning, der kan hjælpe dig trin for trin, bliver det dog lidt nemmere.

Den rigtige maling

Her kan du finde et stort udvalg af billig maling. Det er maling af god kvalitet, som holder længe og giver et smukt resultat på dine vægge og mure til billig pris. Malingen er produceret i Danmark og bliver hurtigt leveret. Udover maling kan du også få hjælpemidler som pensler og tape til maleprocessen. Derudover kan du få gode råd. Afhængigt af hvad du skal male, kan du se, hvor meget maling du købe. Er du flyttet ind i et hjem, hvor der har boet en ryger og væggene er gullige, kan du finde gode råd til, hvordan du får renset væggene og lagt en pæn farve ovenpå uden spor af nikotin. På den måde bliver det så nemt som muligt for dig at male.

Udendørs eller indendørs

Det er naturligvis ikke samme maling, der skal bruges på murene udenfor som indenfor. Uanset hvor du skal male, kan du finde en vejledende indkøbsliste med de ting, du skal bruge. Når du maler murene udendørs, er det vigtigt at rense og rengøre murene først. Med en spartel kan du få løst, gammel maling af, rense facaden med en kost og vaske den med grundrens, før du begynder at male. Hvis murene er af træ, skal du være opmærksom på at købe maling med træbeskyttelse. Indendørs skal du også fjerne løst snavs fra væggene først og være opmærksom på at købe maling til vådrum, hvis du skal have malet badeværelse og andre rum, hvor der kommer meget vand på væggene.