Vælg en side

Står du, ligesom mange andre, og mangler et USB-C kabel? Det kan være din adapter har taget sit sidste åndedrag, din konverter er gået tabt under en af dine møbler, eller at din oplader er blevet hugget af et familiemedlem. Lige meget grunden, kan et manglende USB-C godt skabe stor irritation, specielt hvis man skal bruge sine elektroniske apparater, men ikke kan uden kablet. Frygt ikke, herunder finder du idéer til steder du nemt kan få fat i et nyt USB-C på, lige meget hvilken slags du har brug for.

Internettet

Et rigtig godt sted at starte med at kigge efter nye USB-C kabler er på internettet. Mange USB-C kommer med gode tilbud hvis man er klar til at surfe lidt på diverse hjemmesider, og så har det den fordel at du kan bestille det hjemme fra din seng og få det leveret direkte til din hoveddør hvis ikke du gider gå ned i butikken og hente det. Mangler du et sted at starte dine udkig kan du starte med at lede efter et USB-C kabel her.

Fysiske butikker

En anden og helt fin måde af fine et USB-C på er ved fysisk at dukke op i en elektronikbutik. Medarbejderne i butikkerne er altid supersøde til at hjælpe dig med at finde netop det USB-C der passer til dit behov, hvad end det er en adapter, konverter, eller et opladerkabel. Der er mange butikker rundt omkring der sælger USB-C. Nogle gange, behøver det ikke engang være en elektronikbutik du går ned i. Af og til kan det betale sig at gå ned til det nærmeste supermarked, specielt hvis det er et alment USB-C du er på jagt efter. Fordelen ved at handle i en fysisk butik er at du kan få dit USB-C med det samme, og det er altid rart når det gælder end elektronik.