Vælg en side

Langt de fleste af os har prøvet at arbejde hjemme – især i løbet af corona pandemien. Vi ved derfor også, hvor vigtigt det er at have et godt hjemmekontor. Hvis du ofte arbejder hjemme eller bare gerne vil have et godt hjemmekontor, så læs med her.

Sørg for at du sidder ordentligt

Når man arbejder hjemme, kan man hurtigt få rygproblemer. Især hvis man bare ligger i sofaen eller arbejder i lænestolen med computeren på skødet. Det gælder derfor om at sidde ordentligt.

Det er derfor vigtigt, at man har et godt bord i den rigtige højde, samt en god kontorstol.

Når man kigger på borde til kontoret, kan det være en god idé at lede efter et stort bord. Så er der nemlig masser af plads til papirer og ens computer, samt selvfølgelig en kop kaffe. Hvis det føles trangt med plads, kan det hurtigt blive lidt stressende at arbejde hjemmefra.

En kontorstol behøver ikke være grim og kedelig for at være god. Man kan sagtens købe en kontorstol i flot design. Når man kigger på kontorstole, er det ofte en rigtig god idé at prøve og sidde i dem. Så kan man nemlig få en god fornemmelse for, om de støtter de rigtige steder.

Hav gode opbevaringsmuligheder

Der findes ikke noget værre end et rodet kontor. Derfor er det god idé at sørge for, at man har nogle gode opbevaringsmuligheder.

Det kan for eksempel være en masse hylder, så der er plads til forskellige mapper og bøger. Det kan dog godt se lidt rodet ud. Hvis man i stedet vil have opbevaringsmuligheder, som samtidig skjuler lidt af rodet, kan man købe skabe eller skuffer i stedet for.

Man kan for eksempel købe nogle skuffer, som kan stå under eller ved siden af skrivebordet. Så kan man nemt åbne dem, mens man stadig sidder på kontorstolen. Så bliver det altså ikke nemmere. Det er også ofte muligt at finde skuffer, som kan låses, hvis det er nødvendigt.

Sørg for at der er hyggeligt

Det er klart, at ens kontor ikke skal lægge op til afslapning, men derfor kan det godt stadig være hyggeligt. Man vil formentligt ikke være mere effektiv ved at sidde i et helt hvidt rum med bare et skrivebord og en kontorstol.

Køb for eksempel nogle planter. Lidt grønt liv på ens kontor kan faktisk gøre underværker. Det tilfører en lidt hyggelig atmosfære uden, at det gør en mindre produktiv. Hvis man ikke kan huske at vande dem, kan man altid købe nogle planter eller blomster af plastik.

Det kan også være hyggeligt med nogle malerier eller billeder, som man kan kigge på, mens man sidder på kontorstolen. Det kan for eksempel være billeder, som man selv har taget, når man har været ude og rejse. Hvis man har børn, kan det i stedet være nogle af deres tegninger. Det er både hyggeligt og personligt.

Stearinlys kan også være rigtig hyggelige. De varmer desuden også rummet lidt op, så man kan også spare lidt på elregningen.